Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki so uporabniku prijazne.

Spletna stran mora biti enostavna za uporabo in navigacijo, z jasno postavljenimi cilji in uporabniškim vmesnikom. Prav tako mora biti vaša spletna stran vizualno privlačna, saj dober dizajn lahko pritegne več uporabnikov in jih spodbudi k daljšemu obisku vaše strani oziroma nakupu.

izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani – Ponudba

 

Z izdelavo kvalitetne spletne strani pomagamo povečati prepoznavnost in ugled vašega podjetja, kar lahko posledično prinese večjo prodajo in rast poslovanja.

Ponujamo oblikovanje in izdelavo spletnih strani na platformi WordPress, ki vam omogoča, da imate moderno in funkcionalno spletno stran, prilagojeno vašim potrebam. 

$

Izdelava spletnih strani

  • izdelava spletne strani (WordPress)
  • grafično oblikovanje spletnih strani po meri
  • izboljšanje uporabniške izkušnje
$

Oblikovanje promocijskega materiala

  • oblikovanje spletnih pasic, bannerjev
  • oblikovanje spletnih oglasov (google adwords)
  • oblikovanje elektronskih novic (newsletter – Mailchimp)
izdelava spletnih stani
izdelava spletnih strani
izdelava spletnih strani
izdelava spletnih strani

Kako delamo

Pomembno je, da se zavedate, da oblikovalski proces ni samo izdelava lepega izdelka, ampak gre za sistematičen pristop k reševanju problemov in ustvarjanju rešitev, ki se osredotočajo na potrebe in želje vaših strank. S pomočjo oblikovalskega procesa lahko izboljšate svoje poslovanje in izstopate iz konkurence.

01

$

TAKE OFF

Prvi korak našega oblikovalskega procesa je sestanek, kjer se bolje spoznamo z vašo blagovno znamko, izdelki ali storitvami ter ciljno publiko. Skupaj bomo določili cilje oblikovanja in časovnico. Projekt začnemo po plačilu prvega dela ponudbe. 

02

$

Načrtovanje in raziskovanje

Čas je za kreativno raziskovanje! Podrobneje raziščemo vašo ciljno publiko, industrijo in konkurente. Na podlagi tega poiščemo različne načine kako vas najbolje predstaviti in povezati z vašo ciljno publiko. 

03

$

Definiranje občutka in smeri oblikovanja

V tem koraku ustvarimo vizualni jezik, ki se ujema z vašo blagovno znamko in izraža želeni ton. Pripravimo različne možnosti oblikovanja, ki se bodo osredotočale na barve, postavitve in druge vizualne elemente. Izberemo najboljšo možnost in vam jo predstavimo. 

04

$

Revizije in končni izdelek

V tem koraku vas povabimo, da podate svoje mnenje in morebitne spremembe, ki jih želite. Naš cilj je zagotoviti, da prejmete končno oblikovanje, ki ustreza vašim željam in pričakovanjem. Ko bo oblikovanje potrjeno, bomo zagotovili končni izdelek v ustrezni obliki.

Partnerji o nas

“S potekom dela sem bila zelo zadovoljna. Odzivnost je bila hitra, zelo mi je bilo všeč, da je bila postavljena časovnica in s tem vsem omogočala, da se, kolikor se le da, držimo rokov. Zelo je dober občutek, da imaš res super back up podporo."

Darija Cvetko

DC osebno trenerstvo

"S StudioJet sodelujemo že vrsto let - cenimo njihovo visoko stopnjo profesionalnosti, na drugi strani pa prijateljski, kolegialni odnos. Kakovostni izdelki nastajajo tudi takrat, ko sami ne znamo podati natančnih zahtev za izdelek. V takih primerih je pristop iterativen ter z veliko komunikacije med Studio Jet in nami kot naročniki - kar zagotovi pravi končni izdelek v podanem roku. Lepo je imeti partnerja, na katerega se lahko zaneseš!"

Martin Počkar

KUD Coda

"Ekologi brez meja stavimo na čistočo in ponovno uporabo. Sodelovanje s Studio Jet je preseglo vsa pričakovanja - dizajni so čisti in pripravljeni, da jih lahko tudi grafični analfabeti venomer znova uporabimo."

Katja Sreš

Ekologi brez meja

Skip to content