Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje Maribor

Grafično Oblikovanje, ki Pusti Pečat

Umetnost Vizualne Komunikacije

Grafično oblikovanje ni le estetika; je ključ do učinkovite komunikacije z vašo ciljno publiko. V svetu, kjer prvi vtis šteje, naša kreativnost zagotavlja, da boste opaženi, zapomnjeni in cenjeni.

grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje za poslovni uspeh

Naše storitve združujejo kreativnost in jasno komunikacijo, krepijo vašo blagovno znamko in poudarjajo profesionalnost vašega podjetja.

 

✔ Izdelava logotipa.

✔ Izdelava celostne grafične podobe.

✔ Razvoj blagovne znamke.

✔ Ročno izrisani, unikatni elementi.

✔ Oblikovanje tiskovin in digitalnih materialov, …

grafično oblikovanje

Razvoj blagovne znamke

Vaša zgodba, vaša identiteta. Z globokim razumevanjem vašega podjetja, ciljne publike in tržišča ustvarimo edinstveno in prepoznavno blagovno znamko, ki izstopa in gradi dolgoročno lojalnost strank.

grafično oblikovanje

Celostna grafična podoba

Vaše poslanstvo je naša inspiracija. Naš pristop temelji na temeljitem raziskovanju vašega podjetja in ciljnega občinstva, da zagotovimo, da bo oblikovanje v skladu z vašimi potrebami in cilji.

grafično oblikovanje

Oblikovanje promocijskih materialov

Skladni povsod. Zagovarjamo skladnost in celovitost skozi celotno grafično oblikovanje. Poskrbimo, da boste preko vseh kanalov videti poenoteno in strokovno.

grafično oblikovanje

Zakaj je grafično oblikovanje ključno za vaš poslovni uspeh

 

1. Izboljšanje prepoznavnosti:

Grafično oblikovanje igra ključno vlogo pri ustvarjanju in ohranjanju prepoznavne in privlačne identitete vaše blagovne znamke. Ustrezno oblikovanje pomaga pri izgradnji močne blagovne znamke, ki izstopa v mislih potrošnikov.

2. Komunikacija ključnih sporočil:

Učinkovito grafično oblikovanje omogoča jasno in prepričljivo komunikacijo vaših sporočil. Ne glede na to, ali gre za spletno stran, letak ali poslovno poročilo, kakovostno oblikovanje zagotavlja, da vaša sporočila dosežejo ciljno publiko na učinkovit in privlačen način.

3. Povečanje konkurenčne prednosti:

V konkurenčnem poslovnem okolju lahko izstopajoče in profesionalno grafično oblikovanje pomeni razliko med uspehom in neuspehom. Dobro oblikovanje ne le pritegne pozornost potencialnih strank, ampak tudi ustvarja vtis profesionalnosti in zanesljivosti, kar je ključno za pridobivanje in ohranjanje strank.

Branding, promo materiali, izdelava spletne strani

Ekologi brez meja

Preberi več

CGP, promo materiali, izdelava spletne strani

Vetrinjc Barcoda

Preberi več

Izdelava spletne strani, Promo material

Leon Štukelj International School Maribor

Preberi več

Kako delamo

Pomembno je, da se zavedate, da oblikovalski proces ni samo izdelava lepega izdelka, ampak gre za sistematičen pristop k reševanju problemov in ustvarjanju rešitev, ki se osredotočajo na potrebe in želje vaših strank. S pomočjo oblikovalskega procesa lahko izboljšate svoje poslovanje in izstopate iz konkurence.

01

$

TAKE OFF

Prvi korak našega oblikovalskega procesa je sestanek, kjer se bolje spoznamo z vašo blagovno znamko, izdelki ali storitvami ter ciljno publiko. Skupaj bomo določili cilje oblikovanja in časovnico. Projekt začnemo po plačilu prvega dela ponudbe. 

02

$

Načrtovanje in raziskovanje

Čas je za kreativno raziskovanje! Podrobneje raziščemo vašo ciljno publiko, industrijo in konkurente. Na podlagi tega poiščemo različne načine kako vas najbolje predstaviti in povezati z vašo ciljno publiko. 

03

$

Definiranje občutka in smeri oblikovanja

V tem koraku ustvarimo vizualni jezik, ki se ujema z vašo blagovno znamko in izraža želeni ton. Pripravimo različne možnosti oblikovanja, ki se bodo osredotočale na barve, postavitve in druge vizualne elemente. Izberemo najboljšo možnost in vam jo predstavimo. 

04

$

Revizije in končni izdelek

V tem koraku vas povabimo, da podate svoje mnenje in morebitne spremembe, ki jih želite. Naš cilj je zagotoviti, da prejmete končno oblikovanje, ki ustreza vašim željam in pričakovanjem. Ko bo oblikovanje potrjeno, bomo zagotovili končni izdelek v ustrezni obliki.

Partnerji o nas

“S potekom dela sem bila zelo zadovoljna. Odzivnost je bila hitra, zelo mi je bilo všeč, da je bila postavljena časovnica in s tem vsem omogočala, da se, kolikor se le da, držimo rokov. Zelo je dober občutek, da imaš res super back up podporo."

Darija Cvetko

DC osebno trenerstvo

"S StudioJet sodelujemo že vrsto let - cenimo njihovo visoko stopnjo profesionalnosti, na drugi strani pa prijateljski, kolegialni odnos. Kakovostni izdelki nastajajo tudi takrat, ko sami ne znamo podati natančnih zahtev za izdelek. V takih primerih je pristop iterativen ter z veliko komunikacije med Studio Jet in nami kot naročniki - kar zagotovi pravi končni izdelek v podanem roku. Lepo je imeti partnerja, na katerega se lahko zaneseš!"

Martin Počkar

KUD Coda

"Ekologi brez meja stavimo na čistočo in ponovno uporabo. Sodelovanje s Studio Jet je preseglo vsa pričakovanja - dizajni so čisti in pripravljeni, da jih lahko tudi grafični analfabeti venomer znova uporabimo."

Katja Sreš

Ekologi brez meja

BREZPLAČNO!

Praktični priročnik

Za načrtovanje blagovne znamke.

V digitalnem priročniku, ki smo ga pripravili za vas, boste našli ključna orodja in strategije za načrtovanje znamke, ki ne le izstopa, ampak tudi resnično odseva vaše poslanstvo.

S praktičnimi vprašanji in nalogami si boste lahko postavili dobro strategijo za poslovanje. Ne čakajte; začnite graditi svojo zgodbo.

BREZPLAČNO!

Praktični priročnik

za načrtovanje blagovne znamke.

 

V digitalnem priročniku, ki smo ga pripravili za vas, boste našli ključna orodja in strategije za načrtovanje znamke, ki ne le izstopa, ampak tudi resnično odseva vaše poslanstvo.

S praktičnimi vprašanji in nalogami si boste lahko postavili dobro strategijo za poslovanje. Ne čakajte; začnite graditi svojo zgodbo.