Razvoj blagovne znamke

Ustvarjamo edinstvene blagovne znamke.

Vaša blagovna znamka je jedro vašega podjetja.

Razvoj blagovne znamke je ključnega pomena za vsako podjetje, saj strankam posreduje informacijo o identiteti vašega podjetja in ustvarja močno prepoznavnost na trgu. Z dobro blagovno znamko pridobimo zaupanje in lojalnost strank ter gradimo dolgoročno prisotnost na trgu.

grafično oblikovanje

Razvoj blagovne znamke, ki bo pritegnila vaše ciljno občinstvo.

Od ustvarjanja logotipa, vizualne identitete do oblikovanja celostne grafične podobe, ustvarjamo vizualno zgodbo, ki povezuje vaše poslanstvo in vrednote.

 

✔ Načrtovanje strategije blagovne znamke.

✔ Ustvarjanje vizualne identitete in logotipa.

✔ Izdelava priročnika blagovne znamke.

✔ Vzpostavitev enotne in jasne komunikacije.

✔ Pomoč pri razvoju, …

Simona Bibič
Prijazni, fleksibilni in odzivni. Priporočam!
Petra Cirkovski
S podjetjem je bilo res fajn sodelovati, imajo empatijo, razumevanje in znajo prepoznati potrebe stranke in se ji priblizati. Zagotovo pa imajo zelo dober občutek za estetiko, dizajn in ustvarjanje spletnih strani. Jaz sem res zadovoljna s svojo spletno stranjo. Priporočam vsem.
Katja Sreš
Nastopa na spletnih in družbenih omrežjih si brez Studia Jet več ne morem predstavljati. Sodelovanje je izjemno prijetno in zanesljivo. Ideje so vsakokrat odlično prikrojene na posamezno blagovno znamko, gradiva pa pripravljena za takojšnjo in enostavno uporabo laikom grafičnega oblikovanja. Priporočam vsem komunikatorjem!
Maja kus ambrož
Profesionalno, hitro in z obcutkom! Zelo zadovoljni! Hvala!
Kaja Rojnik
S Studiom Jet, njegovim toplim in srčnim vodenjem ter izjemno ustvarjalno in strokovno energijo sem izjemno zadovoljna. To je točno to, kar rabim pri iskanju grafičnih rešitev za svoje startup podjetje.
Martin Počkar
Toplo priporočam, profesionalni odnos in držanje rokov
Studio Jet na Omisli.si - Ocena strank 5.0 od 3
razvoj blagovne znamke

3. Razlogi zakaj razviti blagovno znamko za svoje podjetje

 

1. Prepoznavnost in ločitev od konkurence:

Razvoj blagovne znamke vam omogoča, da izstopate iz množice in postanete prepoznavni med konkurenti. S skrbnim načrtovanjem in oblikovanjem blagovne znamke pritegnete pozornost ciljne publike ter ustvarite unikatno identiteto za vaše podjetje.

2. Gradnja zaupanja in verodostojnosti:

Izdelava blagovne znamke gradi zaupanje strank v vaše izdelke ali storitve. Močna blagovna znamka povečuje verodostojnost in vpliva na odločitve potrošnikov, saj se ljudje radi zatekajo k prepoznavnim in zaupanja vrednim znamkam.

3. Dolgoročna vrednost in lojalnost strank:

Uspešno razvita blagovna znamka ima dolgoročno vrednost in ustvarja zvestobo strank. S pozitivnimi izkušnjami in čustveno povezanostjo z blagovno znamko boste pridobili zveste stranke, ki se bodo vračale k vam.

Kako delamo

Pomembno je, da se zavedate, da oblikovalski proces ni samo izdelava lepega izdelka, ampak gre za sistematičen pristop k reševanju problemov in ustvarjanju rešitev, ki se osredotočajo na potrebe in želje vaših strank. S pomočjo oblikovalskega procesa lahko izboljšate svoje poslovanje in izstopate iz konkurence.

01

$

TAKE OFF

Prvi korak našega oblikovalskega procesa je sestanek, kjer se bolje spoznamo z vašimi izdelki ali storitvami. Skupaj bomo določili cilje sodelovanja in časovnico. Projekt začnemo po plačilu prvega dela ponudbe. 

02

$

Načrtovanje in raziskovanje

Čas je za kreativno raziskovanje! Od nas prejmete vprašalnik, kjer se poglobite v vaše poslanstvo in načrtujete cilje za podjetje. Na podlagi tega vas bomo lahko najbolje predstavili in povezali z vašo ciljno publiko. 

03

$

Definiranje občutka in smeri oblikovanja

V tem koraku ustvarimo vizualni jezik, ki se ujema z vašo blagovno znamko in izraža želeni ton. Pripravimo različne možnosti oblikovanja, ki se bodo osredotočale na barve, postavitve in druge vizualne elemente. Izberemo najboljšo možnost in vam jo predstavimo. 

04

$

Revizije in končni izdelek

V tem koraku vas povabimo, da podate svoje mnenje in morebitne spremembe, ki jih želite. Naš cilj je zagotoviti, da prejmete končno oblikovanje, ki ustreza vašim željam in pričakovanjem. Ko bo oblikovanje potrjeno, bomo zagotovili končni izdelek v ustrezni obliki.

Partnerji o nas

“S potekom dela sem bila zelo zadovoljna. Odzivnost je bila hitra, zelo mi je bilo všeč, da je bila postavljena časovnica in s tem vsem omogočala, da se, kolikor se le da, držimo rokov. Zelo je dober občutek, da imaš res super back up podporo."

Darija Cvetko

DC osebno trenerstvo

"S StudioJet sodelujemo že vrsto let - cenimo njihovo visoko stopnjo profesionalnosti, na drugi strani pa prijateljski, kolegialni odnos. Kakovostni izdelki nastajajo tudi takrat, ko sami ne znamo podati natančnih zahtev za izdelek. V takih primerih je pristop iterativen ter z veliko komunikacije med Studio Jet in nami kot naročniki - kar zagotovi pravi končni izdelek v podanem roku. Lepo je imeti partnerja, na katerega se lahko zaneseš!"

Martin Počkar

KUD Coda

"Ekologi brez meja stavimo na čistočo in ponovno uporabo. Sodelovanje s Studio Jet je preseglo vsa pričakovanja - dizajni so čisti in pripravljeni, da jih lahko tudi grafični analfabeti venomer znova uporabimo."

Katja Sreš

Ekologi brez meja

BREZPLAČNO!

Praktični priročnik

za načrtovanje blagovne znamke.

 

V digitalnem priročniku, ki smo ga pripravili za vas, boste našli ključna orodja in strategije za načrtovanje znamke, ki ne le izstopa, ampak tudi resnično odseva vaše poslanstvo.

S praktičnimi vprašanji in nalogami si boste lahko postavili dobro strategijo za poslovanje. Ne čakajte; začnite graditi svojo zgodbo.

BREZPLAČNO!

Praktični priročnik

za načrtovanje blagovne znamke.

 

V digitalnem priročniku, ki smo ga pripravili za vas, boste našli ključna orodja in strategije za načrtovanje znamke, ki ne le izstopa, ampak tudi resnično odseva vaše poslanstvo.

S praktičnimi vprašanji in nalogami si boste lahko postavili dobro strategijo za poslovanje. Ne čakajte; začnite graditi svojo zgodbo.