O nas

Oblikujemo prihodnost

Skupaj z vami gradimo prihodnost vaše blagovne znamke.

 

Cilj vsakega projekta je oblikovati kvaliteten izdelek in vašo blagovno znamko prikazati celostno in strokovno.

Grafično oblikovanje, ki prinaša rezultate.

MAR NAM JE ZA uspeh VAŠEGA PODJETJA.

VSAK PROJEKT IZPELJEMO DO KONCA.

Ustvarjamo privlačne in učinkovite rešitve za vaše poslovne izzive.

POMEMBNA NAM JE ISKRENA KOMUNIKACIJA IN ZAUPANJE.

Kje blestimo?

Večletno delo v grafičnem in spletnem oblikovanju nam je prineslo neprecenljive izkušnje, hkrati pa nas izostrilo na določenih področjih.

Trudimo se doprinesti okolju in ljudem, zato oblikujemo družbeno odgovorno. Radi sodelujemo s podjetji, ki tudi delujejo v tej smeri.

  • Narava in samooskrba
  • Dom in prosti čas
  • Turizem

KDO SMO

S kreativnimi idejami skupaj z vami ustvarjamo in oblikujemo vašo zgodbo.

Niko Rakušček

Niko Rakušček

Grafični oblikovalec

Mateja Uranjek

Mateja Uranjek

Grafična oblikovalka, IT, podpora strankam

Naše delo

Ponosni smo na svoje delo in zadovoljne stranke.

grafično oblikovanje
grafično oblikovanje
grafično-oblikovanje
grafično oblikovanje

Partnerji o nas

“S potekom dela sem bila zelo zadovoljna. Odzivnost je bila hitra, zelo mi je bilo všeč, da je bila postavljena časovnica in s tem vsem omogočala, da se, kolikor se le da, držimo rokov. Zelo je dober občutek, da imaš res super back up podporo.

Darija Cvetko

DC osebno trenerstvo

“S StudioJet sodelujemo že vrsto let – cenimo njihovo visoko stopnjo profesionalnosti, na drugi strani pa prijateljski, kolegialni odnos. Kakovostni izdelki nastajajo tudi takrat, ko sami ne znamo podati natančnih zahtev za izdelek. V takih primerih je pristop iterativen ter z veliko komunikacije med Studio Jet in nami kot naročniki – kar zagotovi pravi končni izdelek v podanem roku. Lepo je imeti partnerja, na katerega se lahko zaneseš!”

Martin Počkar

poslovni direktor, Kulturno umetniško društvo CODA

“Ekologi brez meja stavimo na čistočo in ponovno uporabo. Sodelovanje s Studio Jet je preseglo vsa pričakovanja – dizajni so čisti in pripravljeni, da jih lahko tudi grafični analfabeti venomer znova uporabimo.”

Katja Sreš

predsednica društva, Ekologi brez meja

“Z ekipo Studio Jet sodelujemo na večih projektih in moram reči, da sem z njihovim delom zelo zadovoljna. So zelo odzivni, ažurni, njihovo delo pa je na visokem nivoju – točno to, kar potrebujemo. Vsekakor priporočam vsakemu, ki potrebuje kakovosten dizajn.”

Laura Rozman

Agencija Adeo

Izredno zadovoljni s celostno grafično podobo, ki je nastajala v sodelovanju z Matejo in Nikom ter se izrazila kot plod kreativnosti in navdiha. Priporočamo za 5+ 

Maja Kus Ambrož

Psihovital

S podjetjem je bilo res fajn sodelovati, imajo empatijo, razumevanje in znajo prepoznati potrebe stranke in se ji priblizati. Zagotovo pa imajo zelo dober občutek za estetiko, dizajn in ustvarjanje spletnih strani. Jaz sem res zadovoljna s svojo spletno stranjo. Priporočam vsem.

Petra Cirkovski

Coachinja

Skip to content