Celostna grafična podoba

Dizajn, ki navdušuje: Celostna grafična podoba, ki izstopa!

Zgradite svojo pot do uspeha – izstopajte, navdušujte, osvajajte!

Celostna grafična podoba je ključnega pomena za vsako podjetje, ki si želi izstopati in uspeti na konkurenčnem trgu. Z jasnim logotipom, barvnimi paletami in grafičnimi elementi podjetje vzpostavi prepoznavnost ter gradi zaupanje strank. S povečano prepoznavnostjo na trgu podjetje doseže boljše poslovne rezultate in dolgoročno rast

grafično oblikovanje maribor

Ustvarjamo vizualne identitete, ki izstopajo iz množice in puščajo trajen vtis v mislih vaših strank.

Celostna grafična podoba je tisto močno orodje, ki vam omogoča, da vaše podjetje postane edinstveno in nepozabno.

✔ Unikatni logotip

✔ Barvna paleta

✔ Tipografija

✔ Grafični elementi

✔ Vizitke, dopisni list, kuverte, …

Katja Sreš
Nastopa na spletnih in družbenih omrežjih si brez Studia Jet več ne morem predstavljati. Sodelovanje je izjemno prijetno in zanesljivo. Ideje so vsakokrat odlično prikrojene na posamezno blagovno znamko, gradiva pa pripravljena za takojšnjo in enostavno uporabo laikom grafičnega oblikovanja. Priporočam vsem komunikatorjem!
Petra Cirkovski
Z podjetjem je bilo res fajn sodelovati, imajo empatijo, razumevanje in znajo prepoznati potrebe stranke in se ji priblizati. Zagotovo, pa ima zelo dober stil za estetiko, dizajn in ustvarjanje spletnih strani. Jaz sem res zadovoljna s svojo spletno stranjo. Priporočam vsem.
Maja kus ambrož
Profesionalno, hitro in z obcutkom! Zelo zadovoljni! Hvala!
Kaja Rojnik
S Studiom Jet, njegovim toplim in srčnim vodenjem ter izjemno ustvarjalno in strokovno energijo sem izjemno zadovoljna. To je točno to, kar rabim pri iskanju grafičnih rešitev za svoje startup podjetje.
Martin Počkar
Toplo priporočam, profesionalni odnos in držanje rokov
Studio Jet na Omisli.si - Ocena strank 5.0 od 3
celostna grafična podoba

Kako Celostna grafična podoba rešuje vaše izzive?

 

1. Preboj med konkurenco:

V množici podjetij je težko izstopati. Dobro zasnovana Celostna grafična podoba bo vaše podjetje dvignila nad ostale in pritegnila pozornost vaših potencialnih strank.

2. Krepko sporočilo vaše blagovne znamke:

S pomočjo unikatnega logotipa, barvnih palet, izbranih tipografij in grafičnih elementov bomo izrazili bistvo vašega podjetja. Vaša blagovna znamka bo postala jasna in prepoznavna, kar vam bo prineslo zaupanje strank.

3. Strateški načrt prepoznavnosti:

Skupaj z vami bomo razvili dosleden pristop k vizualni komunikaciji. Celostna grafična podoba se bo razširila na vse marketinške materiale in spletne platforme, kar bo okrepilo vašo prepoznavnost in pospešilo rast vašega podjetja.

Kako delamo

Pomembno je, da se zavedate, da oblikovalski proces ni samo izdelava lepega izdelka, ampak gre za sistematičen pristop k reševanju problemov in ustvarjanju rešitev, ki se osredotočajo na potrebe in želje vaših strank. S pomočjo oblikovalskega procesa lahko izboljšate svoje poslovanje in izstopate iz konkurence.

01

$

TAKE OFF

Prvi korak našega oblikovalskega procesa je sestanek, kjer se bolje spoznamo z vašimi izdelki ali storitvami. Skupaj bomo določili cilje sodelovanja in časovnico. Projekt začnemo po plačilu prvega dela ponudbe. 

02

$

Načrtovanje in raziskovanje

Čas je za kreativno raziskovanje! Od nas prejmete vprašalnik, kjer se poglobite v vaše poslanstvo in načrtujete cilje za podjetje. Na podlagi tega vas bomo lahko najbolje predstavili in povezali z vašo ciljno publiko. 

03

$

Definiranje občutka in smeri oblikovanja

V tem koraku ustvarimo vizualni jezik, ki se ujema z vašo blagovno znamko in izraža želeni ton. Pripravimo različne možnosti oblikovanja, ki se bodo osredotočale na barve, postavitve in druge vizualne elemente. Izberemo najboljšo možnost in vam jo predstavimo. 

04

$

Revizije in končni izdelek

V tem koraku vas povabimo, da podate svoje mnenje in morebitne spremembe, ki jih želite. Naš cilj je zagotoviti, da prejmete končno oblikovanje, ki ustreza vašim željam in pričakovanjem. Ko bo oblikovanje potrjeno, bomo zagotovili končni izdelek v ustrezni obliki.

Partnerji o nas

“S potekom dela sem bila zelo zadovoljna. Odzivnost je bila hitra, zelo mi je bilo všeč, da je bila postavljena časovnica in s tem vsem omogočala, da se, kolikor se le da, držimo rokov. Zelo je dober občutek, da imaš res super back up podporo."

Darija Cvetko

DC osebno trenerstvo

"S StudioJet sodelujemo že vrsto let - cenimo njihovo visoko stopnjo profesionalnosti, na drugi strani pa prijateljski, kolegialni odnos. Kakovostni izdelki nastajajo tudi takrat, ko sami ne znamo podati natančnih zahtev za izdelek. V takih primerih je pristop iterativen ter z veliko komunikacije med Studio Jet in nami kot naročniki - kar zagotovi pravi končni izdelek v podanem roku. Lepo je imeti partnerja, na katerega se lahko zaneseš!"

Martin Počkar

KUD Coda

"Ekologi brez meja stavimo na čistočo in ponovno uporabo. Sodelovanje s Studio Jet je preseglo vsa pričakovanja - dizajni so čisti in pripravljeni, da jih lahko tudi grafični analfabeti venomer znova uporabimo."

Katja Sreš

Ekologi brez meja

BREZPLAČNO!

Praktični priročnik

za načrtovanje blagovne znamke.

 

V digitalnem priročniku, ki smo ga pripravili za vas, boste našli ključna orodja in strategije za načrtovanje znamke, ki ne le izstopa, ampak tudi resnično odseva vaše poslanstvo.

S praktičnimi vprašanji in nalogami si boste lahko postavili dobro strategijo za poslovanje. Ne čakajte; začnite graditi svojo zgodbo.

BREZPLAČNO!

Praktični priročnik

za načrtovanje blagovne znamke.

 

V digitalnem priročniku, ki smo ga pripravili za vas, boste našli ključna orodja in strategije za načrtovanje znamke, ki ne le izstopa, ampak tudi resnično odseva vaše poslanstvo.

S praktičnimi vprašanji in nalogami si boste lahko postavili dobro strategijo za poslovanje. Ne čakajte; začnite graditi svojo zgodbo.