Oblikovanje promocijskih materialov

Oblikovanje promocijskih materialov, ki pritegnejo pozornost.

Pri izdelavi vizualov je ključno, da se osredotočite na vizualno privlačnost in učinkovitost. Kvalitetni vizuali lahko pomagajo pritegniti pozornost vaše ciljne publike in spodbuditi interakcijo s vašo blagovno znamko.

grafično oblikovanje maribor

Oblikovanje pormocijskih materialov – Ponudba

Izdelava kakovostnih vizualov lahko pomaga povečati prepoznavnost vaše blagovne znamke na spletu, kar posledično vodi do povečanja števila sledilcev in večje zvestobe publike.

Oblikujemo promocijske materiale, ki bodo pomagali vašemu podjetju izstopiti iz množice in pritegnili pozornost vašega ciljnega občinstva.

$

Oblikovanje materialov za družbena omrežja

 • oblikovanje objav za družbena omrežja
 • oblikovanje predlog za objave na družbenih omrežjih
 • oblikovanje profilne in naslovne slike za družbena omrežja
 • oblikovanje naslovne slike za dogodek
 • oblikovanje facebook in instagram oglasov, …
$

Oblikovanje materialov za tisk

 • oblikovanje zloženk in brošur
 • oblikovanje plakatov
 • oblikovanje napisov za oblačila
 • oblikovanje mape, računov in ponudb
 • oblikovanje darilnih bonov, vabil, …
$

Oblikovanje materialov za splet

 • oblikovanje oglasov
 • oblikovanje bannerjev
 • oblikovanje ikon
 • oblikovanje ilustracij, …
studio jet

Razvoj blagovne znamke

Vaša zgodba, vaša identiteta. Z globokim razumevanjem vašega podjetja, ciljne publike in tržišča ustvarimo edinstveno in prepoznavno blagovno znamko, ki izstopa in gradi dolgoročno lojalnost strank.

studio jet

Celostna grafična podoba podjetja

Vaše poslanstvo je naša inspiracija. Naš pristop temelji na temeljitem raziskovanju vašega podjetja in ciljnega občinstva, da zagotovimo, da bo oblikovanje v skladu z vašimi potrebami in cilji.

reference
reference
reference

Kako delamo

Pomembno je, da se zavedate, da oblikovalski proces ni samo izdelava lepega izdelka, ampak gre za sistematičen pristop k reševanju problemov in ustvarjanju rešitev, ki se osredotočajo na potrebe in želje vaših strank. S pomočjo oblikovalskega procesa lahko izboljšate svoje poslovanje in izstopate iz konkurence.

01

$

TAKE OFF

Prvi korak našega oblikovalskega procesa je sestanek, kjer se bolje spoznamo z vašo blagovno znamko, izdelki ali storitvami ter ciljno publiko. Skupaj bomo določili cilje oblikovanja in časovnico. Projekt začnemo po plačilu prvega dela ponudbe. 

02

$

Načrtovanje in raziskovanje

Čas je za kreativno raziskovanje! Podrobneje raziščemo vašo ciljno publiko, industrijo in konkurente. Na podlagi tega poiščemo različne načine kako vas najbolje predstaviti in povezati z vašo ciljno publiko. 

03

$

Definiranje občutka in smeri oblikovanja

V tem koraku ustvarimo vizualni jezik, ki se ujema z vašo blagovno znamko in izraža želeni ton. Pripravimo različne možnosti oblikovanja, ki se bodo osredotočale na barve, postavitve in druge vizualne elemente. Izberemo najboljšo možnost in vam jo predstavimo. 

04

$

Revizije in končni izdelek

V tem koraku vas povabimo, da podate svoje mnenje in morebitne spremembe, ki jih želite. Naš cilj je zagotoviti, da prejmete končno oblikovanje, ki ustreza vašim željam in pričakovanjem. Ko bo oblikovanje potrjeno, bomo zagotovili končni izdelek v ustrezni obliki.

Partnerji o nas

“S potekom dela sem bila zelo zadovoljna. Odzivnost je bila hitra, zelo mi je bilo všeč, da je bila postavljena časovnica in s tem vsem omogočala, da se, kolikor se le da, držimo rokov. Zelo je dober občutek, da imaš res super back up podporo."

Darija Cvetko

DC osebno trenerstvo

"S StudioJet sodelujemo že vrsto let - cenimo njihovo visoko stopnjo profesionalnosti, na drugi strani pa prijateljski, kolegialni odnos. Kakovostni izdelki nastajajo tudi takrat, ko sami ne znamo podati natančnih zahtev za izdelek. V takih primerih je pristop iterativen ter z veliko komunikacije med Studio Jet in nami kot naročniki - kar zagotovi pravi končni izdelek v podanem roku. Lepo je imeti partnerja, na katerega se lahko zaneseš!"

Martin Počkar

KUD Coda

"Ekologi brez meja stavimo na čistočo in ponovno uporabo. Sodelovanje s Studio Jet je preseglo vsa pričakovanja - dizajni so čisti in pripravljeni, da jih lahko tudi grafični analfabeti venomer znova uporabimo."

Katja Sreš

Ekologi brez meja