Izdelava spletne strani

Grafično oblikovanje Maribor

Unikatne spletne rešitve za poslovni uspeh

Naredite vtis s prilagojenimi in učinkovitimi spletnimi rešitvami.

Spletna prisotnost vam omogoča, da dosežete širšo ciljno občinstvo, vzpostavite zaupanje strank, ter povečate prodajo. Skupaj bomo ustvarili vašo digitalno zgodbo, ki bo pustila trajen vtis na trgu.

izdelava spletne strani

Izdelava spletne strani ali spletne trgovine v WordPressu

Cenovno ugodna, pregledna in optimizirana za hitrejše delovanje.

 

✔ Spletno gostovanje.

✔ Registracija domene.

✔ SEO optimizacija.

✔ Vzdrževanje.

✔ Grafično oblikovanje, …

izdelava spletne strani

Izdelava spletnih strani

V koraku s časom. S pomočjo modernih oblikovalskih smernic in tehnologij bomo ustvarili privlačno in uporabnikom prijazno spletno stran, ki bo odražala vašo blagovno znamko in izboljšala vaše poslovanje.

izdelava spletne strani

Vzdrževanje spletne strani

Sprostite se, mi prevzamemo skrb za vašo spletno stran. Nudimo redno posodabljanje, tehnično podporo in varnostne preglede, da vaša spletna stran deluje nemoteno in brez težav.

izdelava spletne strani

OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI

Vaš uspeh je naš cilj. Uporabljamo najnovejše tehnike in analitiko za izboljšanje vaše uvrstitve na iskalnikih. S prilagojenimi ključnimi besedami, kakovostno vsebino in gradnjo povratnih povezav, boste osvojili splet.

izdelava spletne strani

Odkrijte moč spletne prisotnosti: dosežite več strank, kjerkoli že so!

 

1. Doseg do širokega občinstva:

Spletna prisotnost vam omogoča doseči potencialne stranke po vsem svetu, ne glede na njihovo geografsko lokacijo. Splet je 24/7 odprt, kar vam omogoča, da vaša blagovna znamka doseže ljudi kadarkoli in kjerkoli.

2. Krepitev zaupanja in ugleda:

Kvalitetno oblikovana in urejena spletna stran daje vašemu podjetju profesionalen videz in ustvarja zaupanje med vašimi strankami. Spletna prisotnost vam omogoča tudi, da komunicirate s strankami preko različnih kanalov, kar še dodatno krepi vaš ugled.

3. Povečanje prodaje in rasti poslovanja:

Spletna prisotnost vam omogoča prodajo izdelkov ali storitev preko spleta, kar vam lahko poveča dobiček in omogoči rast poslovanja. Hkrati pa vam splet omogoča dostop do dragocenih podatkov o vaših strankah in njihovih navadah, ki jih lahko uporabite za ciljno usmerjeno in učinkovito trženje.

Branding, promo materiali, izdelava spletne strani

Ekologi brez meja

Preberi več

CGP, promo materiali, izdelava spletne strani

Vetrinjc Barcoda

Preberi več

Izdelava spletne strani, Promo material

Leon Štukelj International School Maribor

Preberi več

Kako delamo

Pomembno je, da se zavedate, da oblikovalski proces ni samo izdelava lepega izdelka, ampak gre za sistematičen pristop k reševanju problemov in ustvarjanju rešitev, ki se osredotočajo na potrebe in želje vaših strank. S pomočjo oblikovalskega procesa lahko izboljšate svoje poslovanje in izstopate iz konkurence.

01

$

TAKE OFF

Prvi korak našega oblikovalskega procesa je sestanek, kjer se bolje spoznamo z vašo blagovno znamko, izdelki ali storitvami ter ciljno publiko. Skupaj bomo določili cilje oblikovanja in časovnico. Projekt začnemo po plačilu prvega dela ponudbe. 

02

$

Načrtovanje in raziskovanje

Čas je za kreativno raziskovanje! Podrobneje raziščemo vašo ciljno publiko, industrijo in konkurente. Na podlagi tega poiščemo različne načine kako vas najbolje predstaviti in povezati z vašo ciljno publiko. 

03

$

Definiranje občutka in smeri oblikovanja

V tem koraku ustvarimo vizualni jezik, ki se ujema z vašo blagovno znamko in izraža želeni ton. Pripravimo različne možnosti oblikovanja, ki se bodo osredotočale na barve, postavitve in druge vizualne elemente. Izberemo najboljšo možnost in vam jo predstavimo. 

04

$

Revizije in končni izdelek

V tem koraku vas povabimo, da podate svoje mnenje in morebitne spremembe, ki jih želite. Naš cilj je zagotoviti, da prejmete končno oblikovanje, ki ustreza vašim željam in pričakovanjem. Ko bo oblikovanje potrjeno, bomo zagotovili končni izdelek v ustrezni obliki.

Partnerji o nas

“S potekom dela sem bila zelo zadovoljna. Odzivnost je bila hitra, zelo mi je bilo všeč, da je bila postavljena časovnica in s tem vsem omogočala, da se, kolikor se le da, držimo rokov. Zelo je dober občutek, da imaš res super back up podporo."

Darija Cvetko

DC osebno trenerstvo

"S StudioJet sodelujemo že vrsto let - cenimo njihovo visoko stopnjo profesionalnosti, na drugi strani pa prijateljski, kolegialni odnos. Kakovostni izdelki nastajajo tudi takrat, ko sami ne znamo podati natančnih zahtev za izdelek. V takih primerih je pristop iterativen ter z veliko komunikacije med Studio Jet in nami kot naročniki - kar zagotovi pravi končni izdelek v podanem roku. Lepo je imeti partnerja, na katerega se lahko zaneseš!"

Martin Počkar

KUD Coda

"Ekologi brez meja stavimo na čistočo in ponovno uporabo. Sodelovanje s Studio Jet je preseglo vsa pričakovanja - dizajni so čisti in pripravljeni, da jih lahko tudi grafični analfabeti venomer znova uporabimo."

Katja Sreš

Ekologi brez meja

BREZPLAČNO!

Praktični priročnik

Za načrtovanje blagovne znamke.

V digitalnem priročniku, ki smo ga pripravili za vas, boste našli ključna orodja in strategije za načrtovanje znamke, ki ne le izstopa, ampak tudi resnično odseva vaše poslanstvo.

S praktičnimi vprašanji in nalogami si boste lahko postavili dobro strategijo za poslovanje. Ne čakajte; začnite graditi svojo zgodbo.

BREZPLAČNO!

Praktični priročnik

za načrtovanje blagovne znamke.

 

V digitalnem priročniku, ki smo ga pripravili za vas, boste našli ključna orodja in strategije za načrtovanje znamke, ki ne le izstopa, ampak tudi resnično odseva vaše poslanstvo.

S praktičnimi vprašanji in nalogami si boste lahko postavili dobro strategijo za poslovanje. Ne čakajte; začnite graditi svojo zgodbo.